Jon Krakauer
Isten nevében |
Eredeti ár: 5990 Ft
Kiadói ár: 4792 Ft
|
|
4792 Ft | ||||
Kriston Andrea
Kriston intim torna - 3. kiadás |
Eredeti ár: 4399 Ft
Kiadói ár: 3519 Ft
|
|
3519 Ft | ||||
J. K. Rowling
Harry Potter és a bölcsek köve - Illusztrált kiadás |
Eredeti ár: 12980 Ft
Kiadói ár: 10384 Ft
|
|
10384 Ft | ||||
Szuna Noémi
Tea |
Eredeti ár: 5790 Ft
Kiadói ár: 4632 Ft
|
|
4632 Ft | ||||
Michala Ries
24 nap karácsonyig |
Eredeti ár: 4790 Ft
Kiadói ár: 3832 Ft
|
|
3832 Ft | ||||
|
|||||||
Kosárban összesen | 5 db | 27159 Ft | |||||
Megtakarítás összesen | 0 Ft | ||||||
Szállítási költség | |||||||
Fizetendő | 27159 Ft |
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft
Parázs és füst
A nagy grillkönyv
Stiller Tamás
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer.
Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben.
A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
Parázs és füst
A nagy grillkönyv
Stiller Tamás
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer.
Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben.
A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft