Karla McLaren

Karla McLaren

Karla McLaren az érzelmek egészen új megközelítésével kigyógyult gyerekkori traumájából és gyógyítói karriert épített fel, majd mostanra már a szociológia, a neurológia, valamint a kognitív és szociálpszichológia területén végez kutatásokat.

Karla négy könyvén és öt hanganyag alapú önképző anyagán keresztül emberek ezreihez juttatja el tanítását. Oktat az Omega Institute-ban, a Naropa Universityn és az Institute of Noetic Sciences-en. Ezen kívül a Williams James Foundation keretein belül művészeti oktatóként az éneklés, a dobolás és a színjátszás eszközeivel fegyházakban segít a raboknak érzelmi traumáik feltárásában és gyógyításában.

Szociológiai és társadalomtudományi egyetemi pályafutása során Karla kutatóként és szerkesztőként közreműködött a When Killing Is a Crime (Amikor a gyilkolás bűntett) és a Take Back Your Life: Recovering from Cults and Abusive Relationships (Szerezd vissza az életed: visszatérés a szekták és a bántalmazó kapcsolatok világából) című könyvek létrehozásában. Nemrég végzett el egy egyetemi kurzust az LMBTQI-k (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek, Queerek és Interszexuálisok) fundamentalista vallásokban történő megbélyegzéséről.

Karla Kaliforniában él férjével és fiával, és a St. Pink’s Infirmary kórház kórusát vezeti.

Weboldala: karlamclaren.com

Szűrő

Az érzelmek nyelvén

Mit üzennek az érzéseink?

Karla McLaren

Az érzelmekben – különösen a sötét és figyelemre nem méltatott érzelmekben – rendkívüli energia lakozik. Mindannyian tudjuk, mi történik, amikor elfojtjuk, vagy vakon kiéljük ezeket az érzelmeket. Az érzelmek nyelvén című könyvében Karla McLaren megmutatja az olvasónak, miként nézhet szembe az érzelmeivel, és miként fogadhatja be életmentő bölcsességüket, hogy aztán eljusson a kiegyensúlyozottsági...

Eredeti ár: 3990 Ft
Kiadói ár: 3192 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem