Szállítási tudnivalók

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 12 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!*

12 000 Ft feletti vásárlás esetén minden felhasználónk számára INGYENESEN biztosítjuk a szállítást a belföldi házhoz szállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt.

*Az ingyenes házhozszállítás CSAK A REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓKra vonatkozik, kérjük, ha Ön már regisztrált, akkor lépjen be és rendelését úgy adja le, ha pedig még nem, akkor az első vásárlása során is regisztrálhat.

A házhozszállítás díja a fizetendő kosárértéktől függően:

12 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

 

0-5000 forintig: 1290 Ft

  1. Belföldi házhoz szállítással és GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak 1290 Ft áron biztosítjuk a szállítást.

5000-12000 forintig: 1090 Ft

  1. Belföldi házhoz szállítással és GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak 1090 Ft áron biztosítjuk a szállítást.

12 000 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES*


 

Az Ön kényelme érdekében többféle módot biztosítunk a megrendelt termék kézhezvételére:

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, ami gyors, pontos, kényelmes. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához pontos szállítási cím megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását, mert a csomag feladásáról, érkezésről e-mail és SMS-értesítést is küld a szolgáltató. (Csomagszámmal, az utánvét összegével, a weboldal elérhetőségével, valamint jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.)

A kézbesítés napjának reggelén a szolgáltató újabb értesítést küld a csomag várható kézbesítésének időpontjáról (3 órás időintervallum meghatározásával), valamint a futár elérhetőségéről. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezentúl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén a szolgáltató SMS-értesítést is küld.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől péntekig 7:00–20:00 óráig. Telefon: 06-29-88-67-00

A munkanapokon 7:30-ig beérkezett kifizetett vagy utánvétes belföldi rendeléseket, lehetőség szerint az adott munkanapon feldolgozzuk és átadjuk futár partnerünknek, akik a következő munkanapon megkísérlik a csomag kiszállítását. Amennyiben megrendelésed 7:30 után érkezett be rendszerünkbe, azt kollégáink csak a következő munkanapon kezdik el összekészíteni.

Hétvégén és munkaszüneti napon beérkezett kifizetett vagy utánvétes rendeléseket, belföldre a pihenő vagy munkaszüneti napot követő első munkanapon dolgozzuk fel és ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak. Pihenő és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás (például egy pénteken 7:30 óráig leadott rendelést várhatóan még aznap össze tud raktárunk készíteni, így belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn (amennyiben az nem munkaszüneti nap) kerül kiszállításra).

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a személyes átvételi pontokon nincs lehetőség fizetésre!

Az animuscentral.hu-n megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen és INGYENESEN átvenni az alábbi helyszíneken: 

BookUp Könyvesbolt

1037 Budapest, Pozsonyi út 23.
Nyitvatartás:
Hétfő, kedd, szerda, péntek: 10:00-18:00
Csütörtök: 10:00-20:00
Szombat: 10:00-14:00

Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktrábázis VI. épület
Nyitvatartás:
Munkanapokon: 8:00-16:00

Álomgyár Könyvesbolt

1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00, hétvégén: zárva

A személyes csomagátvétel feltételei

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többletköltséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többletköltség a Vásárlót terheli, a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor a Szolgáltató a csomagot visszaszállítja, és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámlaszámának, illetve vásárlási azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére, a Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le a Szolgáltató:

Az eredeti szállítási költséget, amelynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 890 Ft.

Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 890 Ft.

Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft.

Összesen bruttó 2700 Ft.

Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg a Szolgáltatónál marad. Amennyiben a csomag kifizetett értéke nem fedezi a Szolgáltató költségét, abban az esetben a Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.

 

 

GLS CSOMAGPONT

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Csomagpontra kért kézbesítés díja:

0-5000 forintig: 1290 Ft

  1. Belföldi házhoz szállítással és GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak 1290 Ft áron biztosítjuk a szállítást.

5000-12000 forintig: 1090 Ft

  1. Belföldi házhoz szállítással és GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak 1090 Ft áron biztosítjuk a szállítást.

12 000 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES

  

GLS

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem