Szállítási tudnivalók

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN,10 000 FT ALATTI VÁSÁRLÁS ESETÉN AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJ!

10 000 Ft feletti vásárlás esetén minden felhasználónk számára INGYENESEN, 10 000 Ft alatt pedig akciós áron biztosítjuk a szállítást a belföldi házhoz szállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt.

Ha Ön már regisztrált, akkor kérjük lépjen be, ha pedig még nem, akkor az első vásárlása során is regisztrálhat.

A házhozszállítás díja a fizetendő kosárértéktől függően:

10 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

 

0-5000 forintig: 1090 Ft

  1. Belföldi házhoz szállítással és GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak 1090 Ft áron biztosítjuk a szállítást.

5000-10000 forintig: 890 Ft

  1. Belföldi házhoz szállítással és GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak 890 Ft áron biztosítjuk a szállítást.

10 000 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES


 

Az Ön kényelme érdekében többféle módot biztosítunk a megrendelt termék kézhezvételére:

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, ami gyors, pontos, kényelmes. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához pontos szállítási cím megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását, mert a csomag feladásáról, érkezésről e-mail és SMS-értesítést is küld a szolgáltató. (Csomagszámmal, az utánvét összegével, a weboldal elérhetőségével, valamint jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.)

A kézbesítés napjának reggelén a szolgáltató újabb értesítést küld a csomag várható kézbesítésének időpontjáról (3 órás időintervallum meghatározásával), valamint a futár elérhetőségéről. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezentúl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén a szolgáltató SMS-értesítést is küld.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől péntekig 7:00–20:00 óráig. Telefon: 06-29-88-67-00

A munkanapokon 7:30-ig beérkezett kifizetett vagy utánvétes belföldi rendeléseket, lehetőség szerint az adott munkanapon feldolgozzuk és átadjuk futár partnerünknek, akik a következő munkanapon megkísérlik a csomag kiszállítását.

Hétvégén és munkaszüneti napon beérkezett kifizetett vagy utánvétes rendeléseket, belföldre a pihenő vagy munkaszüneti napot követő első munkanapon dolgozzuk fel és ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak. Pihenő és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás (például egy pénteken 7:30 óráig leadott rendelést várhatóan még aznap össze tud raktárunk készíteni, így belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn (amennyiben az nem munkaszüneti nap) kerül kiszállításra).

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a személyes átvételi pontokon nincs lehetőség fizetésre!

Az animuscentral.hu-n megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen és INGYENESEN átvenni az alábbi helyszíneken: 

 Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktrábázis VI. épület
Nyitvatartás:
Munkanapokon: 8:00-16:00

Álomgyár Könyvesbolt

1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00, hétvégén: zárva

A személyes csomagátvétel feltételei

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többletköltséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többletköltség a Vásárlót terheli, a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor a Szolgáltató a csomagot visszaszállítja, és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámlaszámának, illetve vásárlási azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére, a Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le a Szolgáltató:

Az eredeti szállítási költséget, amelynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 890 Ft.

Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 890 Ft.

Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft.

Összesen bruttó 2700 Ft.

Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg a Szolgáltatónál marad. Amennyiben a csomag kifizetett értéke nem fedezi a Szolgáltató költségét, abban az esetben a Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.

 

GLS CSOMAGPONT

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Csomagpontra kért kézbesítés díja:

0-5000 forintig: 1090 Ft

  1. Belföldi házhoz szállítással és GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak 1090 Ft áron biztosítjuk a szállítást.

5000-10000 forintig: 890 Ft

  1. Belföldi házhoz szállítással és GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak 890 Ft áron biztosítjuk a szállítást.

10 000 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES

  

GLS

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem