Szállítási tudnivalók

Kedves Vásárlóink!

A járvány miatti megnövekedett online forgalom és az akció okozta forgalomnövekedés miatt előfordulhat, hogy a kiszállítás ideje valamivel hosszabbra nyúlik. Kollégáink folyamatosan dolgoznak, hogy mindenki minél gyorsabban megkapja a megrendelt csomagját.
Köszönjük a megértéseteket! 

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN,10 000 FT ALATTI VÁSÁRLÁS ESETÉN AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJ!

10 000 Ft feletti vásárlás esetén minden felhasználónk számára INGYENESEN, 10 000 Ft alatt pedig akciós áron biztosítjuk a szállítást a belföldi házhoz szállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt.

Ha Ön már regisztrált, akkor kérjük lépjen be, ha pedig még nem, akkor az első vásárlása során is regisztrálhat.

A házhozszállítás díja a fizetendő kosárértéktől függően:

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN,10 000 FT ALATTI VÁSÁRLÁS ESETÉN AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJ!

10 000 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES

0-9999 forintig: 890 forint

  1. Belföldi házhoz szállítással: regisztrált vásárlóinknak kedvezményesen, 890 Ft (bruttó) áron biztosítjuk a szállítást, 990 Ft (bruttó) helyett. Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük regisztráljon a weboldalon.
  2. GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak kedvezményesen, 890 Ft (bruttó) áron biztosítjuk a szállítást, 990 Ft (bruttó) helyett. Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük, regisztráljon a weboldalon.  

 

Az Ön kényelme érdekében többféle módot biztosítunk a megrendelt termék kézhezvételére:

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, ami gyors, pontos, kényelmes. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához pontos szállítási cím megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását, mert a csomag feladásáról, érkezésről e-mail és SMS-értesítést is küld a szolgáltató. (Csomagszámmal, az utánvét összegével, a weboldal elérhetőségével, valamint jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.)

A kézbesítés napjának reggelén a szolgáltató újabb értesítést küld a csomag várható kézbesítésének időpontjáról (3 órás időintervallum meghatározásával), valamint a futár elérhetőségéről. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezentúl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén a szolgáltató SMS-értesítést is küld.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől péntekig 7:00–20:00 óráig. Telefon: +36 1/802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám).

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden vásárlónkat, hogy 2020. május 18-án reggel 7 órától a GLS Ügyfélszolgálati telefonszáma megváltozik.
Új telefonszám: 06-29-88-67-00

 

A munkanapokon 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes  rendelések belföldre  a következő munkanapon kerülnek kiszállításra. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Például egy pénteken 14:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül, és belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn kerül kiszállításra. Egy hétvégén leadott rendelés, (amennyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra, és belföldre kedden kerül kiszállításra.

A járvány miatti megnövekedett online forgalom és az akció okozta forgalomnövekedés miatt előfordulhat, hogy a kiszállítás ideje valamivel hosszabbra nyúlik. Kollégáink folyamatosan dolgoznak, hogy mindenki minél gyorsabban megkapja a megrendelt csomagját.
Köszönjük a megértéseteket! 

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

 

A járvány terjedésének lassítása érdekében a személyes átvételi pontokat átmenetileg bezártuk, kérjük rendelését házhozszállítással kérje!

 

Az animuscentral.hu-n megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen és INGYENESEN átvenni az alábbi helyszíneken: 

 

Book24.hu Iroda

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 2. épület 3. emelet (bejárat a Furulya u. felől)
Nyitvatartás:
Hétfő: 12:00-16:00, Kedd-Csütörtök: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-12:00, hétvégén: zárva

 

Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktrábázis VI. épület
Nyitvatartás:
Munkanapokon: 8:00-16:00

 

Álomgyár Könyvesbolt

1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00, hétvégén: zárva

 

CD Galaxis szaküzlet

1119 Budapest, Tétényi út 79.
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 9:00 - 17:00

 

 

A személyes csomagátvétel feltételei

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többletköltséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többletköltség a Vásárlót terheli, a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor a Szolgáltató a csomagot visszaszállítja, és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámlaszámának, illetve vásárlási azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére, a Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le a Szolgáltató:

Az eredeti szállítási költséget, amelynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 890 Ft.

Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 890 Ft.

Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft.

Összesen bruttó 2700 Ft.

Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg a Szolgáltatónál marad. Amennyiben a csomag kifizetett értéke nem fedezi a Szolgáltató költségét, abban az esetben a Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.

 

GLS CSOMAGPONT

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

A házhoz szállítás díja belföldre bruttó 990 Ft/csomag/cím, azonban regisztrált felhasználóink kedvezményesen, bruttó 890 Ft-os áron vehetik igénybe a szállítást .

Csomagpontra kért kézbesítés díja bruttó 990 Ft/csomag/cím, azonban regisztrált felhasználóink számára kedvezményes, bruttó 890 Ft/csomag/cím áron biztosítjuk a szolgáltatást.

 

 

 

  

GLS

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem