• Central Könyvek
  • 220 oldal
  • Kötés: kemény táblakötés
  • ISBN: 9789633249888
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2022
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Parázs és füst

A nagy grillkönyv

Stiller Tamás

Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!

Parázs és füst

A nagy grillkönyv

Stiller Tamás

  • 220 oldal
  • Kötés: kemény táblakötés
  • ISBN: 9789633249888
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2022
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Bestsellerek

Kérdések és válaszok az állatokról
Kérdések és válaszok az állatokról
Eredeti ár: 3900 Ft
Kiadói ár: 3120 Ft
Akciós ár: 800 Ft
Kosárba
Kérdések és válaszok a világűrről
Kérdések és válaszok a világűrről
Eredeti ár: 3900 Ft
Kiadói ár: 3120 Ft
Akciós ár: 800 Ft
Kosárba
Kukkants bele a számok világába!
Kukkants bele a számok világába!
Eredeti ár: 3900 Ft
Kiadói ár: 3120 Ft
Akciós ár: 500 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

99 új egytálétel
99 új egytálétel
Eredeti ár: 2900 Ft
Kiadói ár: 2320 Ft
Akciós ár: 500 Ft
Kosárba
#Házikoszt
#Házikoszt
Eredeti ár: 4690 Ft
Kiadói ár: 3752 Ft
Akciós ár: 800 Ft
Kosárba

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Rosszcsont Peti és a Királyi Ketchup
Rosszcsont Peti és a Királyi Ketchup
Eredeti ár: 1290 Ft
Kiadói ár: 1032 Ft
Akciós ár: 300 Ft
Kosárba
Legújabb 100 történelmi tévhit
Legújabb 100 történelmi tévhit
Eredeti ár: 3980 Ft
Kiadói ár: 3184 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem