• Central Könyvek
  • 220 oldal
  • Kötés: kemény táblakötés
  • ISBN: 9789633249888
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2022
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Parázs és füst

A nagy grillkönyv

Stiller Tamás

Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!

Parázs és füst

A nagy grillkönyv

Stiller Tamás

  • 220 oldal
  • Kötés: kemény táblakötés
  • ISBN: 9789633249888
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2022
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Bestsellerek

Hol a boldogság mostanában?
Hol a boldogság mostanában?
Eredeti ár: 4490 Ft
Kiadói ár: 3592 Ft
Kosárba
National Geographic - mappa
National Geographic - mappa
Eredeti ár: 1590 Ft
Kiadói ár: 1272 Ft
Kosárba
Kriston intim torna - 3. kiadás
Kriston intim torna - 3. kiadás
Eredeti ár: 4399 Ft
Kiadói ár: 3519 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

Természetesen magyarul
Természetesen magyarul
Eredeti ár: 4980 Ft
Kiadói ár: 3984 Ft
Kosárba
199 mesés olasz étel
199 mesés olasz étel
Eredeti ár: 5300 Ft
Kiadói ár: 4240 Ft
Kosárba
Csábító sütik gluténmentesen
Csábító sütik gluténmentesen
Eredeti ár: 3900 Ft
Kiadói ár: 3120 Ft
Kosárba

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Az ördög is csak ember
Az ördög is csak ember
Eredeti ár: 3290 Ft
Kiadói ár: 2632 Ft
Kosárba
Nyáron a párom
Nyáron a párom
Eredeti ár: 3980 Ft
Kiadói ár: 3184 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem