• Central Könyvek
  • 220 oldal
  • Kötés: kemény táblakötés
  • ISBN: 9789633249888
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2022
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Parázs és füst

A nagy grillkönyv

Stiller Tamás

Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!

Parázs és füst

A nagy grillkönyv

Stiller Tamás

  • 220 oldal
  • Kötés: kemény táblakötés
  • ISBN: 9789633249888
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2022
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is. Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Bestsellerek

Kedvenc állataim
Kedvenc állataim
Eredeti ár: 7990 Ft
Kiadói ár: 6392 Ft
Kosárba
Félperces mondókák
Félperces mondókák
Eredeti ár: 1999 Ft
Kiadói ár: 1599 Ft
Kosárba
Budapest böngésző - Streets of Budapest
Budapest böngésző - Streets of Budapest
Eredeti ár: 3999 Ft
Kiadói ár: 3199 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Az örökké rövid története
Az örökké rövid története
Eredeti ár: 3990 Ft
Kiadói ár: 3192 Ft
Kosárba
Idiótákkal körülvéve
Idiótákkal körülvéve
Eredeti ár: 4590 Ft
Kiadói ár: 3672 Ft
Kosárba
21 lecke a 21. századra
21 lecke a 21. századra
Eredeti ár: 4490 Ft
Kiadói ár: 3592 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem