• Central Könyvek
  • 176 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633410936
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 1050 g
  • Megjelenés éve: 2014
20%
4900 Ft
3920 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Hogyan süssünk kenyeret

Receptek lépésről lépésre élesztős és kovászos kenyerekhez, szódakenyerekhez és péksüteményekhez

Emmanuel Hadjiandreou

A hobbiszakácsok az utóbbi években világszerte újra felfedezik az otthoni kenyérsütés örömeit. A kézműves pékmester, Emmanuel Hadjiandreou egyszerű, lépésről lépésre követhető receptjei alapján több mint 60-féle kenyeret süthetünk. Megtaláljuk a klasszikus pizzatészta, focaccia vagy akár a francia parasztkenyér receptjét is, de kísérletezhetünk a legkülönfélébb kovászos- és szódakenyerekkel, vagy akár édes péksüteményekkel is. 
Minden egyes darab bizonyítani fogja, hogy érdemes belevágni.
A szerző 2012-ben elnyerte a Legjobb Első Könyv díját az Egyesült Királyságban.

Hogyan süssünk kenyeret

Receptek lépésről lépésre élesztős és kovászos kenyerekhez, szódakenyerekhez és péksüteményekhez

Emmanuel Hadjiandreou

  • 176 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633410936
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 1050 g
  • Megjelenés éve: 2014
A hobbiszakácsok az utóbbi években világszerte újra felfedezik az otthoni kenyérsütés örömeit. A kézműves pékmester, Emmanuel Hadjiandreou egyszerű, lépésről lépésre követhető receptjei alapján több mint 60-féle kenyeret süthetünk. Megtaláljuk a klasszikus pizzatészta, focaccia vagy akár a francia parasztkenyér receptjét is, de kísérletezhetünk a legkülönfélébb kovászos- és szódakenyerekkel, vagy akár édes péksüteményekkel is. 
Minden egyes darab bizonyítani fogja, hogy érdemes belevágni.
A szerző 2012-ben elnyerte a Legjobb Első Könyv díját az Egyesült Királyságban.

20%
4900 Ft
3920 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem