Fakanállal a szekszárdi borvidéken
Ételek és történetek
Erdélyi Z. Ágnes
Még nem tartunk ott, mint az ínyenc franciák, hogy elautózzunk az ország másik végén található hamisítatlan kisvendéglőbe, ahol jól főzik a szarvashúst kadarkamártásban. De remélhetőleg nemsokára eljutunk ide. Minden adottságunk megvan hozzá: a magyar konyha világhírű, és mi nagyon büszkék is vagyunk rá. Tele vagyunk minőségi alapanyagokkal, remek hagyományokkal, értékes emberekkel. Miért ne ismertetnénk meg őket mindenkivel? Ebben a könyvben fakanalat ragadva járjuk be Magyarország egyik legszebb történelmi borvidékét, Szekszárdot és környékét, útközben felfedezzük ízeit, zamatos borait, gyönyörű hagyományait és tradicionális értékeit.
Olvasson bele: Erdélyi Z. Ágnes - Fakanállal a szekszárdi borvidéken
Fakanállal a szekszárdi borvidéken
Ételek és történetek
Erdélyi Z. Ágnes
- 224 oldal
- Kötés: keménytáblás, védőborítóval
- ISBN: 9789633410738
- Nyelv: Magyar
- Tömeg: 820 g
- Megjelenés éve: 2013
Még nem tartunk ott, mint az ínyenc franciák, hogy elautózzunk az ország másik végén található hamisítatlan kisvendéglőbe, ahol jól főzik a szarvashúst kadarkamártásban. De remélhetőleg nemsokára eljutunk ide. Minden adottságunk megvan hozzá: a magyar konyha világhírű, és mi nagyon büszkék is vagyunk rá. Tele vagyunk minőségi alapanyagokkal, remek hagyományokkal, értékes emberekkel. Miért ne ismertetnénk meg őket mindenkivel? Ebben a könyvben fakanalat ragadva járjuk be Magyarország egyik legszebb történelmi borvidékét, Szekszárdot és környékét, útközben felfedezzük ízeit, zamatos borait, gyönyörű hagyományait és tradicionális értékeit.
Olvasson bele: Erdélyi Z. Ágnes - Fakanállal a szekszárdi borvidéken