• Central Könyvek
  • 72 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155008634
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 540 g
  • Megjelenés éve: 2010
20%
2600 Ft
2080 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap

99 zöldségtál - 33 színes ételfotóval

Lajos Mari

Hemző Károly

Amikor megjelenik a piacokon a sokféle zöldség, és a káprázatos látvány még a megrögzött nem főzőket is elveik feladására csábítja, gyakran elhangzik a kérdés: Gyönyör, de mit főzzek belőle? Segítek: aszerint, hogy mivel társítjuk és mennyit készítünk belőle, kitűnő hideg vagy meleg előételeket, salátaféléket, vendégváró ínyencfalatkákat, különleges köreteket vagy éppenséggel komoly főételeket alkothatunk. Induljunk ki abból, hogy minden zöldséget valamilyen módon meg lehet bűvölni: az egyiket megtölthetjük, a másikat felaprózva-rétegezve lerakhatjuk, a harmadikat göngyölhetjük-formázhatjuk. A variációk száma szinte végtelen: jókedv, fantázia és némi hozzávaló kérdése, hiszen tölteléknek, rétegnek használhatunk más zöldségféléket, húst, halat, túrót, sajtot, tésztát, előző napi maradékot, mindent, ami eszünkbe jut és ízlésünk szerint való. A zöldséges ételek szeretik a karakteres, de szelíd, kímélő fűszereket, kivált a friss, zöld fűszernövényeket. Azokból sem szabad azonban sokat használni, mert vétek volna elnyomni a zöldség természetes ízét, amelyre érdemes vigyázni oly módon is, hogy nem főzzük-sütjük agyon!

99 zöldségtál - 33 színes ételfotóval

Lajos Mari

Hemző Károly

  • 72 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155008634
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 540 g
  • Megjelenés éve: 2010
Amikor megjelenik a piacokon a sokféle zöldség, és a káprázatos látvány még a megrögzött nem főzőket is elveik feladására csábítja, gyakran elhangzik a kérdés: Gyönyör, de mit főzzek belőle? Segítek: aszerint, hogy mivel társítjuk és mennyit készítünk belőle, kitűnő hideg vagy meleg előételeket, salátaféléket, vendégváró ínyencfalatkákat, különleges köreteket vagy éppenséggel komoly főételeket alkothatunk. Induljunk ki abból, hogy minden zöldséget valamilyen módon meg lehet bűvölni: az egyiket megtölthetjük, a másikat felaprózva-rétegezve lerakhatjuk, a harmadikat göngyölhetjük-formázhatjuk. A variációk száma szinte végtelen: jókedv, fantázia és némi hozzávaló kérdése, hiszen tölteléknek, rétegnek használhatunk más zöldségféléket, húst, halat, túrót, sajtot, tésztát, előző napi maradékot, mindent, ami eszünkbe jut és ízlésünk szerint való. A zöldséges ételek szeretik a karakteres, de szelíd, kímélő fűszereket, kivált a friss, zöld fűszernövényeket. Azokból sem szabad azonban sokat használni, mert vétek volna elnyomni a zöldség természetes ízét, amelyre érdemes vigyázni oly módon is, hogy nem főzzük-sütjük agyon!
20%
2600 Ft
2080 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem