• Central Könyvek
  • 72 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633410080
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2011
Eredeti ár: 2900 Ft
Kiadói ár: 2320 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

99 új tésztaétel

Hemző Károly

Lajos Mari

Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan, hogy a ma ismert tészta italicum. Méltóságát az olaszok adták meg, amikor mindennapi, becses étkük rangjára emelték. A mai napig első fogásként fogyasztják a tésztát, amely az ünnepi menüből sem hiányozhat. Ahány régió, annyi specialitás – az olasz tésztafélék és a belőlük készített ételek sokasága egyenesen lenyűgöző. Mind a levesben főtt és abban tálalt pasta in brodo, mind a leszűrt és különféle mártásokkal, adalékokkal gazdagított tészta, a pastasciutta, értékes, laktató, könnyen emészthető táplálék. Nem csoda, ha a száraztészták diadalútja napjainkban is töretlen, hiszen manapság az idővel versenyző háziasszonyok biztos menedéke. Ebben a könyvben olyan kipróbált, jobbára olasz tésztaételek receptjét igyekezett összegyűjteni a szerző, amelyek többsége nem egészen vagy éppen csak egy óra alatt elkészíthető. Szerepel, persze, néhány munkásabb, időigényesebb rakott és töltött, sőt frissen, házilag készített tésztából alkotott fogás is – ezeket tartalékolhatjuk az olyan alkalmakra, amikor a főzést kalandnak vagy éppen pihentető, szórakoztató, kreatív tevékenységnek tekintjük.

99 új tésztaétel

Hemző Károly

Lajos Mari

  • 72 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633410080
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2011
Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan, hogy a ma ismert tészta italicum. Méltóságát az olaszok adták meg, amikor mindennapi, becses étkük rangjára emelték. A mai napig első fogásként fogyasztják a tésztát, amely az ünnepi menüből sem hiányozhat. Ahány régió, annyi specialitás – az olasz tésztafélék és a belőlük készített ételek sokasága egyenesen lenyűgöző. Mind a levesben főtt és abban tálalt pasta in brodo, mind a leszűrt és különféle mártásokkal, adalékokkal gazdagított tészta, a pastasciutta, értékes, laktató, könnyen emészthető táplálék. Nem csoda, ha a száraztészták diadalútja napjainkban is töretlen, hiszen manapság az idővel versenyző háziasszonyok biztos menedéke. Ebben a könyvben olyan kipróbált, jobbára olasz tésztaételek receptjét igyekezett összegyűjteni a szerző, amelyek többsége nem egészen vagy éppen csak egy óra alatt elkészíthető. Szerepel, persze, néhány munkásabb, időigényesebb rakott és töltött, sőt frissen, házilag készített tésztából alkotott fogás is – ezeket tartalékolhatjuk az olyan alkalmakra, amikor a főzést kalandnak vagy éppen pihentető, szórakoztató, kreatív tevékenységnek tekintjük.
Eredeti ár: 2900 Ft
Kiadói ár: 2320 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Bestsellerek

Hol a boldogság mostanában?
Hol a boldogság mostanában?
Eredeti ár: 4490 Ft
Kiadói ár: 3592 Ft
Kosárba
Budapest böngésző - Streets of Budapest
Budapest böngésző - Streets of Budapest
Eredeti ár: 3999 Ft
Kiadói ár: 3199 Ft
Kosárba
Noé bárkája
Noé bárkája
Eredeti ár: 3899 Ft
Kiadói ár: 3119 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

160 grammos szénhidrátdiéta
160 grammos szénhidrátdiéta
Eredeti ár: 5290 Ft
Kiadói ár: 4232 Ft
Kosárba
Krumpli
Krumpli
Eredeti ár: 6490 Ft
Kiadói ár: 5192 Ft
Kosárba

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Zabaszauruszok Póló S-es
Zabaszauruszok Póló S-es
Eredeti ár: 5200 Ft
Kiadói ár: 4160 Ft
Kosárba
A toszkán gyermek
A toszkán gyermek
Eredeti ár: 3980 Ft
Kiadói ár: 3184 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem