• Central Könyvek
  • 80 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633246016
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés dátuma: 2018-01-01
Eredeti ár: 3500 Ft
Kiadói ár: 2800 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

99 sós finomság

Hemző Károly

Lajos Mari

„Só nélkül nincsen ízletes étel. Ez az egyik legfőbb „katalizátor”, amely karmesterként kihozza, helyre teszi, kiegyensúlyozza a táplálékainkban rejlő élvezetes ízeket. Még az édességekbe is kell egy-két csipet só, sőt a brazilok a frissen őrölt kávé tetejére is szórnak belőle, hogy kiteljesedjen az aromája: különösnek tetszhet, de a keserű és a sós íz együttese édeskés összhatásként jelentkezik ízlelőbimbóinkon. Újabb kutatások szerint a só a csokoládéhoz hasonlóan endorfint, azaz boldogsághormont termel szervezetünkben – ez akár meg is magyarázhatja a sós ropogtatnivalók világszerte hihetetlen népszerűségét” Lajos Mari új szakácskönyvében sorba veszi a legkedveltebb vendégváró sós finomságokat: az aprósüteményeket, muffinokat, réteseket, pitéket, pizzákat és lepényeket, valamint a szemet is gyönyörködtető sós tortákat. A klasszikus juhtúrós pogácsa és töki pompos mellett olyan különleges és egzotikus ételeket is megtanulhatunk sütni, mint a padlizsános-ricottás lepény, a rókagombás muffin, vagy a halas-spárgás spenóttorta.

99 sós finomság

Hemző Károly

Lajos Mari

  • 80 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633246016
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2018
„Só nélkül nincsen ízletes étel. Ez az egyik legfőbb „katalizátor”, amely karmesterként kihozza, helyre teszi, kiegyensúlyozza a táplálékainkban rejlő élvezetes ízeket. Még az édességekbe is kell egy-két csipet só, sőt a brazilok a frissen őrölt kávé tetejére is szórnak belőle, hogy kiteljesedjen az aromája: különösnek tetszhet, de a keserű és a sós íz együttese édeskés összhatásként jelentkezik ízlelőbimbóinkon. Újabb kutatások szerint a só a csokoládéhoz hasonlóan endorfint, azaz boldogsághormont termel szervezetünkben – ez akár meg is magyarázhatja a sós ropogtatnivalók világszerte hihetetlen népszerűségét” Lajos Mari új szakácskönyvében sorba veszi a legkedveltebb vendégváró sós finomságokat: az aprósüteményeket, muffinokat, réteseket, pitéket, pizzákat és lepényeket, valamint a szemet is gyönyörködtető sós tortákat. A klasszikus juhtúrós pogácsa és töki pompos mellett olyan különleges és egzotikus ételeket is megtanulhatunk sütni, mint a padlizsános-ricottás lepény, a rókagombás muffin, vagy a halas-spárgás spenóttorta.
Eredeti ár: 3500 Ft
Kiadói ár: 2800 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Bestsellerek

Ismerd meg a pszichológiát!
Ismerd meg a pszichológiát!
Eredeti ár: 3900 Ft
Kiadói ár: 3120 Ft
Akciós ár: 500 Ft
Kosárba
National Geographic - mappa
National Geographic - mappa
Eredeti ár: 1590 Ft
Kiadói ár: 1272 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

GastroHobbi 2.
GastroHobbi 2.
Eredeti ár: 5290 Ft
Kiadói ár: 4232 Ft
Kosárba
A rugalmas vegetáriánus
A rugalmas vegetáriánus
Eredeti ár: 4690 Ft
Kiadói ár: 3752 Ft
Kosárba
Parázs és füst
Parázs és füst
Eredeti ár: 6290 Ft
Kiadói ár: 5032 Ft
Kosárba

TOVÁBBI AJÁNLATOK

GastroHobbi 2.
GastroHobbi 2.
Eredeti ár: 5290 Ft
Kiadói ár: 4232 Ft
Kosárba
Viharfelhők a villa fölött
Viharfelhők a villa fölött
Eredeti ár: 4790 Ft
Kiadói ár: 3832 Ft
Kosárba
A velencei vázlatfüzet
A velencei vázlatfüzet
Eredeti ár: 4790 Ft
Kiadói ár: 3832 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem