• Central Könyvek
  • 80 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633246016
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2018
20%
3500 Ft
2800 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap

99 sós finomság

Lajos Mari

Hemző Károly

„Só nélkül nincsen ízletes étel. Ez az egyik legfőbb „katalizátor”, amely karmesterként kihozza, helyre teszi, kiegyensúlyozza a táplálékainkban rejlő élvezetes ízeket. Még az édességekbe is kell egy-két csipet só, sőt a brazilok a frissen őrölt kávé tetejére is szórnak belőle, hogy kiteljesedjen az aromája: különösnek tetszhet, de a keserű és a sós íz együttese édeskés összhatásként jelentkezik ízlelőbimbóinkon. Újabb kutatások szerint a só a csokoládéhoz hasonlóan endorfint, azaz boldogsághormont termel szervezetünkben – ez akár meg is magyarázhatja a sós ropogtatnivalók világszerte hihetetlen népszerűségét”

Lajos Mari új szakácskönyvében sorba veszi a legkedveltebb vendégváró sós finomságokat: az aprósüteményeket, muffinokat, réteseket, pitéket, pizzákat és lepényeket, valamint a szemet is gyönyörködtető sós tortákat. A klasszikus juhtúrós pogácsa és töki pompos mellett olyan különleges és egzotikus ételeket is megtanulhatunk sütni, mint a padlizsános-ricottás lepény, a rókagombás muffin, vagy a halas-spárgás spenóttorta.

99 sós finomság

Lajos Mari

Hemző Károly

  • 80 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633246016
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2018

„Só nélkül nincsen ízletes étel. Ez az egyik legfőbb „katalizátor”, amely karmesterként kihozza, helyre teszi, kiegyensúlyozza a táplálékainkban rejlő élvezetes ízeket. Még az édességekbe is kell egy-két csipet só, sőt a brazilok a frissen őrölt kávé tetejére is szórnak belőle, hogy kiteljesedjen az aromája: különösnek tetszhet, de a keserű és a sós íz együttese édeskés összhatásként jelentkezik ízlelőbimbóinkon. Újabb kutatások szerint a só a csokoládéhoz hasonlóan endorfint, azaz boldogsághormont termel szervezetünkben – ez akár meg is magyarázhatja a sós ropogtatnivalók világszerte hihetetlen népszerűségét”

Lajos Mari új szakácskönyvében sorba veszi a legkedveltebb vendégváró sós finomságokat: az aprósüteményeket, muffinokat, réteseket, pitéket, pizzákat és lepényeket, valamint a szemet is gyönyörködtető sós tortákat. A klasszikus juhtúrós pogácsa és töki pompos mellett olyan különleges és egzotikus ételeket is megtanulhatunk sütni, mint a padlizsános-ricottás lepény, a rókagombás muffin, vagy a halas-spárgás spenóttorta.

20%
3500 Ft
2800 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2625 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem