• Central Könyvek
  • 72 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639710283
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 540 g
  • Megjelenés éve: 2013
20%
2900 Ft
2320 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 5-7 munkanap

99 csirke- és pulykaétel

Hemző Károly

Lajos Mari

Előszó "Amikor bő húsz évvel ezelőtt megjelent ugyanebben a sorozatban a 99 Szárnyasétel, magam is azt hittem, hogy kimerítettem a témát. Aztán vagy tíz éve ráébredtem, hogy korántsem! így született meg a 99 Könnyű húsétel című könyvünk, amely fehér húsú szárnyasokról, azaz csirke- és pulykaételekről szólt. Most pedig, újabb tizen-év múltán, úgy gondoltam, itt az idő, hogy megigazítsuk, kissé átdolgozzuk és újra kiadjuk ezt a nagy sikerű, sokaknak hiányzó könyvünket, amelynek nem csupán új címe fejezi ki találóbban a tartalmát, de a képek-receptek egy részét meg is újítottuk-ki-cseréltük. A receptek hasznos adalékkal bővültek: valamennyinél feltüntettük az elkészítési időt és az energiatartalmat. Változatlanul nagy fontosságot tulajdonítunk az egészséges(ebb) táplálkozásnak. Tudós emberek elrettentő példákkal és lankadatlan buzgalommal igyekeznek meggyőzni bennünket afelől, milyen üdvös lenne, ha változtatnánk étkezési szokásainkon. így aztán annak, aki a családban magára vállalja a főzés gondját, nincs könnyű dolga, sok szempontot kell figyelembe vennie. Annyit mindenképpen tehetünk önmagunkért és főztünket fogyasztó szeretteinkért (akiknek egészségéért ilyen értelemben felelősséggel tartozunk), hogy egy kicsit jobban odafigyelünk arra, mi kerül a fazékba. Sarkalatos pont a hús, amelyet nagyon szeret a magyar ember: úgy általában kevesebbet kellene fogyasztanunk belőle, azt is körültekintő bölcsességgel, előnyben részesítve a sovány fehér húsokat, elsősorban a csirkét és a pulykát. Róluk szól ez a könyv."

99 csirke- és pulykaétel

Hemző Károly

Lajos Mari

  • 72 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639710283
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 540 g
  • Megjelenés éve: 2013
Előszó "Amikor bő húsz évvel ezelőtt megjelent ugyanebben a sorozatban a 99 Szárnyasétel, magam is azt hittem, hogy kimerítettem a témát. Aztán vagy tíz éve ráébredtem, hogy korántsem! így született meg a 99 Könnyű húsétel című könyvünk, amely fehér húsú szárnyasokról, azaz csirke- és pulykaételekről szólt. Most pedig, újabb tizen-év múltán, úgy gondoltam, itt az idő, hogy megigazítsuk, kissé átdolgozzuk és újra kiadjuk ezt a nagy sikerű, sokaknak hiányzó könyvünket, amelynek nem csupán új címe fejezi ki találóbban a tartalmát, de a képek-receptek egy részét meg is újítottuk-ki-cseréltük. A receptek hasznos adalékkal bővültek: valamennyinél feltüntettük az elkészítési időt és az energiatartalmat. Változatlanul nagy fontosságot tulajdonítunk az egészséges(ebb) táplálkozásnak. Tudós emberek elrettentő példákkal és lankadatlan buzgalommal igyekeznek meggyőzni bennünket afelől, milyen üdvös lenne, ha változtatnánk étkezési szokásainkon. így aztán annak, aki a családban magára vállalja a főzés gondját, nincs könnyű dolga, sok szempontot kell figyelembe vennie. Annyit mindenképpen tehetünk önmagunkért és főztünket fogyasztó szeretteinkért (akiknek egészségéért ilyen értelemben felelősséggel tartozunk), hogy egy kicsit jobban odafigyelünk arra, mi kerül a fazékba. Sarkalatos pont a hús, amelyet nagyon szeret a magyar ember: úgy általában kevesebbet kellene fogyasztanunk belőle, azt is körültekintő bölcsességgel, előnyben részesítve a sovány fehér húsokat, elsősorban a csirkét és a pulykát. Róluk szól ez a könyv."
20%
2900 Ft
2320 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2175 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 5-7 munkanap
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem