Nyerskoszt kezdőknek
60 könnyen elkészíthető recepttel
Chantal-Fleur Sandjon
Szécsi Katalin
A legjobb gyorsétel a friss zöldség és gyümölcs. A nyerskoszt bármilyen egyszerű vagy rafinált lehet, úgyhogy tökéletesen megfelel olyankor is, amikor szorít az idő: a zöldségfélék és a magvak kitűnő rágcsálnivalók, a saláták, nyers levesek és turmixok percek alatt elkészíthetők, és nem marad utánuk leégett edény vagy kifröccsent zsír a falon. Minimális ráfordítással maximális tápértéket kapunk. Vissza az egyensúlyhoz Nyerskoszt-fogyasztással automatikusan csökkentjük táplálékunkban azoknak...
Nyerskoszt kezdőknek
60 könnyen elkészíthető recepttel
Chantal-Fleur Sandjon
Szécsi Katalin
- 128 oldal
- Kötés: puha
- ISBN: 9789633411537
- Nyelv: Magyar
- Tömeg: 320 g
- Megjelenés éve: 2015
- Fordító: Makra Júlia , Makra Júlia
A legjobb gyorsétel a friss zöldség és gyümölcs. A nyerskoszt bármilyen egyszerű vagy rafinált lehet, úgyhogy tökéletesen megfelel olyankor is, amikor szorít az idő: a zöldségfélék és a magvak kitűnő rágcsálnivalók, a saláták, nyers levesek és turmixok percek alatt elkészíthetők, és nem marad utánuk leégett edény vagy kifröccsent zsír a falon. Minimális ráfordítással maximális tápértéket kapunk. Vissza az egyensúlyhoz Nyerskoszt-fogyasztással automatikusan csökkentjük táplálékunkban azoknak...