• Central Könyvek
  • 72 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633410080
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés dátuma: 2011-01-01
Eredeti ár: 2900 Ft
Kiadói ár: 2320 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

99 új tésztaétel

Hemző Károly

Lajos Mari

Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan, hogy a ma ismert tészta italicum. Méltóságát az olaszok adták meg, amikor mindennapi, becses étkük rangjára emelték. A mai napig első fogásként fogyasztják a tésztát, amely az ünnepi menüből sem hiányozhat. Ahány régió, annyi specialitás – az olasz tésztafélék és a belőlük készített ételek sokasága egyenesen lenyűgöző. Mind a levesben főtt és abban tálalt pasta in brodo, mind a leszűrt és különféle mártásokkal, adalékokkal gazdagított tészta, a pastasciutta, értékes, laktató, könnyen emészthető táplálék. Nem csoda, ha a száraztészták diadalútja napjainkban is töretlen, hiszen manapság az idővel versenyző háziasszonyok biztos menedéke. Ebben a könyvben olyan kipróbált, jobbára olasz tésztaételek receptjét igyekezett összegyűjteni a szerző, amelyek többsége nem egészen vagy éppen csak egy óra alatt elkészíthető. Szerepel, persze, néhány munkásabb, időigényesebb rakott és töltött, sőt frissen, házilag készített tésztából alkotott fogás is – ezeket tartalékolhatjuk az olyan alkalmakra, amikor a főzést kalandnak vagy éppen pihentető, szórakoztató, kreatív tevékenységnek tekintjük.

99 új tésztaétel

Hemző Károly

Lajos Mari

  • 72 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633410080
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2011
Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan, hogy a ma ismert tészta italicum. Méltóságát az olaszok adták meg, amikor mindennapi, becses étkük rangjára emelték. A mai napig első fogásként fogyasztják a tésztát, amely az ünnepi menüből sem hiányozhat. Ahány régió, annyi specialitás – az olasz tésztafélék és a belőlük készített ételek sokasága egyenesen lenyűgöző. Mind a levesben főtt és abban tálalt pasta in brodo, mind a leszűrt és különféle mártásokkal, adalékokkal gazdagított tészta, a pastasciutta, értékes, laktató, könnyen emészthető táplálék. Nem csoda, ha a száraztészták diadalútja napjainkban is töretlen, hiszen manapság az idővel versenyző háziasszonyok biztos menedéke. Ebben a könyvben olyan kipróbált, jobbára olasz tésztaételek receptjét igyekezett összegyűjteni a szerző, amelyek többsége nem egészen vagy éppen csak egy óra alatt elkészíthető. Szerepel, persze, néhány munkásabb, időigényesebb rakott és töltött, sőt frissen, házilag készített tésztából alkotott fogás is – ezeket tartalékolhatjuk az olyan alkalmakra, amikor a főzést kalandnak vagy éppen pihentető, szórakoztató, kreatív tevékenységnek tekintjük.
Eredeti ár: 2900 Ft
Kiadói ár: 2320 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Bestsellerek

Számítógépek és programozás
Számítógépek és programozás
Eredeti ár: 3900 Ft
Kiadói ár: 3120 Ft
Akciós ár: 300 Ft
Kosárba
Hogy születik a kisbaba?
Hogy születik a kisbaba?
Eredeti ár: 2900 Ft
Kiadói ár: 2320 Ft
Akciós ár: 500 Ft
Kosárba
Nexus
Nexus
Eredeti ár: 7980 Ft
Kiadói ár: 6384 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Süti vagy nem süti
Süti vagy nem süti
Eredeti ár: 3900 Ft
Kiadói ár: 3120 Ft
Akciós ár: 500 Ft
Kosárba
Zombiláz
Zombiláz
Eredeti ár: 2900 Ft
Kiadói ár: 2320 Ft
Kosárba
Hajtsd ki! - A Naprendszer
Hajtsd ki! - A Naprendszer
Eredeti ár: 3999 Ft
Kiadói ár: 3599 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem