Ellery Adams
Titkok Könyvklubja |
Eredeti ár: 4690 Ft
Kiadói ár: 3752 Ft
|
|
3752 Ft | ||||
Jo Nesbo
Hóember |
Eredeti ár: 5290 Ft
Kiadói ár: 4232 Ft
|
|
4232 Ft | ||||
Piroska és a farkas |
%
|
Eredeti ár: 3980 Ft
Kiadói ár: 3184 Ft
Akciós ár: 2388 Ft
|
|
2388 Ft | |||
Lucy Coleman
Egy nyár Provence-ban |
Eredeti ár: 4290 Ft
Kiadói ár: 3432 Ft
|
|
3432 Ft | ||||
|
|||||||
Kosárban összesen | 4 db | 13804 Ft | |||||
Megtakarítás összesen | 1592 Ft | ||||||
Szállítási költség | |||||||
Fizetendő | 13804 Ft |
99 sós finomság
Hemző Károly
Lajos Mari
„Só nélkül nincsen ízletes étel. Ez az egyik legfőbb „katalizátor”, amely karmesterként kihozza, helyre teszi, kiegyensúlyozza a táplálékainkban rejlő élvezetes ízeket. Még az édességekbe is kell egy-két csipet só, sőt a brazilok a frissen őrölt kávé tetejére is szórnak belőle, hogy kiteljesedjen az aromája: különösnek tetszhet, de a keserű és a sós íz együttese édeskés összhatásként jelentkezik ízlelőbimbóinkon. Újabb kutatások szerint a só a csokoládéhoz hasonlóan endorfint, azaz boldogsághormont termel szervezetünkben – ez akár meg is magyarázhatja a sós ropogtatnivalók világszerte hihetetlen népszerűségét”
Lajos Mari új szakácskönyvében sorba veszi a legkedveltebb vendégváró sós finomságokat: az aprósüteményeket, muffinokat, réteseket, pitéket, pizzákat és lepényeket, valamint a szemet is gyönyörködtető sós tortákat. A klasszikus juhtúrós pogácsa és töki pompos mellett olyan különleges és egzotikus ételeket is megtanulhatunk sütni, mint a padlizsános-ricottás lepény, a rókagombás muffin, vagy a halas-spárgás spenóttorta.
99 sós finomság
Hemző Károly
Lajos Mari
„Só nélkül nincsen ízletes étel. Ez az egyik legfőbb „katalizátor”, amely karmesterként kihozza, helyre teszi, kiegyensúlyozza a táplálékainkban rejlő élvezetes ízeket. Még az édességekbe is kell egy-két csipet só, sőt a brazilok a frissen őrölt kávé tetejére is szórnak belőle, hogy kiteljesedjen az aromája: különösnek tetszhet, de a keserű és a sós íz együttese édeskés összhatásként jelentkezik ízlelőbimbóinkon. Újabb kutatások szerint a só a csokoládéhoz hasonlóan endorfint, azaz boldogsághormont termel szervezetünkben – ez akár meg is magyarázhatja a sós ropogtatnivalók világszerte hihetetlen népszerűségét”
Lajos Mari új szakácskönyvében sorba veszi a legkedveltebb vendégváró sós finomságokat: az aprósüteményeket, muffinokat, réteseket, pitéket, pizzákat és lepényeket, valamint a szemet is gyönyörködtető sós tortákat. A klasszikus juhtúrós pogácsa és töki pompos mellett olyan különleges és egzotikus ételeket is megtanulhatunk sütni, mint a padlizsános-ricottás lepény, a rókagombás muffin, vagy a halas-spárgás spenóttorta.